KINETO Lab

DISCLAIMER

Jogi és adatvédelmi nyilatkozat

A www.kinetolab.hu weboldalt az KINETO Lab. Kft. üzemelteti.

A KINETO Lab. Kft. tiszteletben tartja azt az alkotmányos alapjogot, mely szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról.
A honlap ingyenesen látogatható, meghatározott részei azonban regisztrációhoz kötöttek, mely során olyan adatok megadására kérjük, melyek személyes adatnak minősülnek (ajánlat kérésnél). A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük – az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül – más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit.
Amennyiben Ön adatai megadásakor ehhez hozzájárult, a KINETO Lab. Kft. jogosult Önnek marketing és információs anyagokat küldeni. Hozzájárulása önkéntes és az info@KINETOlab.hu This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre írt levéllel bármikor visszavonható.

A KINETO Lab. Kft. fenntartja a honlapon található információk megváltoztatásának jogát. A honlapon található információk általános, tájékoztató jellegűek.

A KINETO Lab. Kft. mindent elkövet annak érdekében, hogy a honlap hatályos és pontos információkat tartalmazzon, ennek ellenére hibák előfordulhatnak, egyes információk érvényüket veszíthetik. Ezért cégünk nem felelős a honlap tartalmáért, annak esetleges hibáiért vagy hiányosságaiért, illetve a tartalmának felhasználásából származó esetleges károkért.

// Changes line color on blog-btn hover